Kungsbacka IF

Referat

Referat: Lerkils IF - Kungsbacka IF

Lerkils IF - Kungsbacka IF 1-1 (1-1)
Rivstart för Kif, med hög press, snabb återvinning vid bolltapp samt 3-4 hörnor redan efter tio minuter. Den pressen fick belöning efter en underbar djupledsboll signerad Edvig Salihi, fram till Victor Martinsson som ryckte förbi två mittbackar och skickade upp bollen i nättaket från ca 20 meter, ledning 0-1. Ett mycket vackert och effektivt anfall.
Sedan blev det jämnare spel där hemmalaget åt sig in allt eftersom.
Vilket gav en kvittering i min 25, efter lite trassel och flipperspel i Kifs straffområde, 1-1.
Andra halvlek
Ånyo bra Kif start men sedan var det en tiominutersperiod där Lerkil styrde och ställde. Snabba yttrar och stabilt passningsspel pressade tillbaka Kif.
Med tio minuter kvar kom Victor M helt ren med målvakten. Men denne gjorde sig stor och åt upp vinkeln och Victors skott smet utanför stolpen.
Matchen slutar 1-1.
En sevärd fotbollsmatch där båda lagen verkligen ville vinna och chanser saknades inte, åt något håll. En väl genomförd match av Kif, där Edvig Salihi får en extra stjärna för en mycket bra insats. Vann närapå alla nickdueller trots många blåklädda ryggsäckar.
Nu väntar en ny träningsvecka inför derbyt, borta mot Kba City nästa lördag.